Active family

Badeland

I Badeland er det full fart 362 dager i året! Her finner du blant annet tre vannsklier, den lenste er 50 meter lang! Vannskliebygget er totalrenovert og hele badeanlegget har nytt klima- og avfukteranlegg.

Badeland åpent for alle
Badeland er åpent for alle som vil bade. Det vil si at du ikke må være medlem hos oss for å få tilgang til anlegget. Vi har gratis bading for alle barn under 3 år!

Gratis for medlemmers barn under 16 år!
Er du medlem hos oss, kan du ta med egne barn gratis i Badeland dersom de er under 16 år. Gjelder for inntil 2 barn og ved 12 mnd. medlemskap. Les mer om dette unike tilbudet her...

Badstu, boblebad og dampbad

I Badeland kan du nyte velbehaget av en god nordisk badstu, en tur i dampbadet, boblebadet eller boblesengene. Er du riktig så frisk, får du opp dampen med en kald avrivning i kaldtbadet etterpå! Et eget plaskebasseng er laget for de minste barna. Badeland er laget etter inspirasjon fra de tyske kulturbadene, så her finner du et hyggelig, lite anlegg.

Svømming i bassenget
Bassenget er 16,7 meter langt og har en egen bane for svømming på hverdager. Her kan du få fin trening! Vi kjører også VannAerobic to ganger pr. uke i høysesongen. I tillegg er bassenget i bruk for ulike grupper ledet av fysioterapeuter fra Active Fysioterapi.

VIKTIG! Regler for Badeland
Alt opphold i anlegget er på eget ansvar. Badeland har badebetjenter og videovervåking, men foreldre er selv ansvarlig for å holde øye med egne barn. Forøvrig gjelder følgende regler:

1. Alt opphold skjer på eget ansvar.
2. Naken kroppsvask før man går i badeanlegget er påbudt.
3. Badetøy under opphold er påbudt. Småbarn må benytte badebleie.
4. Ta av klokker, smykker o.l.
5. Barn under 10 år, samt barn som ikke er svømmedyktige skal være under kontinuerlig oppsyn av foreldre/foresatte.
6. De to store vannskliene kan kun brukes av svømmedyktige barn over 7 år. 
7. Dampbad og badstue har 16 års aldersgrense.
8. Billetter eller medlemskort skal leveres badebetjent.
9. Området er videoovervåket av sikkerhetsmessige grunner.
10. Maks 2 timers opphold.

Del på facebook Del på twitter Tips en venn Skriv ut

Flybåten gir 10% rabatt til alle medlemmer på turer

Barnogbaby.no gir alle medlemmer 20% rabatt på barneklær og sko!  Nøtterøy Kulturhus gir medlemmer 20% rabatt på mange forestillinger gsport_graa.jpg active_hotel_graa.jpg Alle medlemmer får 15% rabatt på bud-og transportoppdrag hos Itide transport ihrsa_graa.jpg